MP3
WIDE

BEVERLY SPORT TOURING 350IE ABS

BEVERLY SPORT TOURING 350IE ABS

Стил, практичност и спортски дух – 00.000,00 МКД *

Најпродаваниот скутер на Piaggio со високи тркала пристигна во нова изведба со спортски
карактер: Beverly Sport Touring.

Новиот мотор 350 - компактен како 300, и перформанси, како на 400, задна гума 150/70 и
новиот изглед, внимателно направениот сатен детал покажува еволуција во насока на спортскиот скутер, но со елеганцијата на Beverly.

Новиот Beverly Sport Touring е првиот скутер во светот опремен со ABS/ASR, кој овозможува користење на максималните перформанси со целосна безбедност.

*Препорачана готовинска цена до регистрација

x
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:

BEVERLY SPORT TOURING ABS/ASR

Погонски агрегат -  Piaggio едноцилиндричен, четворотактен

Волумен - 330 см³

Вртежи – 78 мм/69 мм

Моќност -  33,3 КС при 8.250 вртежи/мин

Вртежен момент -  32,2 Нм при 6.250 вртежи/мин

Развод – Една брегаста осовина во глава (SOHC), 4 вентила

Напојување – Електронско вбризгување

Разладување – Течно

Подмачкување – Сув картер

Покренување – Електрично 

Менувач – Автоматски вариомат CVT

Пренос - Вариомат

Спојка – Повеќе ламелна во делот на уље 

Рамка – Двојна од високо отпорни челични цевки

Предна суспензија – Телескопска, хидраулична вилушка Ø 35 мм – кај тркалата 90 мм 

Задна суспензија – Двоен хидрауличен амортизер со двојно дејство со прилагодување во 4 насоки – кај тркалата 81 мм

Предна сопирачка – Диск Ø 300 мм со лебдечки клешти и три клипа

Задна сопирачка - Диск Ø 240 мм со лебдечки клешти и два клипа

Систем за сопирање - ABS/ASR

Предно тркало – Од алуминиумска легура 16”x 3.00

Задно тркало – Од алуминиумска легура 14”x 3.50

Предна гума -  Без внатрешна 110/70-16”

Задна гума -  Без внатрешна 150/70-14”

Должина/Широчина - 2.215 мм/760 мм

Меѓуосовинско растојание – 1.560 мм

Висина на седиштето -  795 мм

Капацитет на резервоарот за гориво – 13 литри

Тежина – 177 кг

Потрошувачка – 3,3 литри/100 км

Хомологација – ЕУРО 3