MP3
WIDE

FLY 100

FLY 100

Сигурен и безбеден – 00.000,00 МКД*

Сите да те забележат! Освој го градот со својот Fly.
Простран под, ниско поставено седиште и  големиот простор за шлемот го прави Fly незаменлив. Тркалата од 12" обезбедуваат одлични маневарски способности.

Fly 100 се карактеризира со погонски агрегат со 100 см³, ЕУРО 3 хомологација и класичен дизајн кој потсетува на поранешната линија.
Тој е компактен и со релативно мали димензии дава чувство на цврстина, заштита и одлични маневарски способности во хаотичен градски сообраќај.

*Препорачана готовинска цена до регистрација

x
ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:

FLY 100

Агрегат -  Едноцилиндричен, четворотактен Piaggio

Волумен - 96,2 см³

Вртежи - 50 мм/49 мм

Моќност -  6,2 КС при 7.500 вртежи/мин

Вртежен момент -  6,7 Нм при 5.000 вртежи/мин

Развод – Една брегаста осовина во глава (SOHC) 2 вентила

Напојување - Карбуратор

Разладување – Воздушно

Подмачкување – Пумпа за масло

Покренување – Електрично и ножно

Менувач – Автоматски вариомат CVT

Спојка – Автоматска центрифугална 

Рамка – Од челични цевки

Предна суспензија – Телескопска, хидраулична вилушка Ø 32 мм

Задна суспензија – Еден крак со хидрауличен амортизер со двоен ефект

Предна сопирачка – Диск Ø 200 мм

Задна сопирачка - Добош Ø 140 мм

Предна гума -  Без внатрешна 120/70-12”

Задна гума -  Без внатрешна 120/70-12”

Должина/Широчина/Меѓуосовинско растојание – 1.870 мм/735 мм/1.330 мм

Висина на седиштето -  785 мм

Капацитет на резервоарот за гориво – 7,5 литри

Хомологација – ЕУРО 3