MP3
WIDE

X10, УНИКАТЕН СТИЛ

X10, претставува современ израз на дизајнот на Piaggio.
Оваа еволуција на GT скутери гордо го покажува својот иновативен стил со наизменични конвексни и конкавни линии кои заедно креираат уникатна форма.

Дознај повеќе...